Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ungureanu vrea să reformeze Poliţia cu mâna lui

Ungureanu vrea să reformeze Poliţia cu mâna lui

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că se va implica personal în schimbările care trebuie efectuate în structura Poliţiei Române, deoarece are senzaţia că reforma nu a fost niciodată începută în acest domeniu.

Mihai Razvan Ungureanu MAIPrezent la bilanţul activităţii Inspectoratului General al Poliţiei Române pe 2011, Ungureanu i-a atenţionat pe reprezentanţii Poliţiei Române că se va implica personal în schimbările care trebuie efectuate în structura instituţiei, inclusiv în ceea ce priveşte selecţia şi promovarea cadrelor, deoarece are senzaţia că reforma nu a fost niciodată începută în acest domeniu, informează Mediafax. Premierul a arătat că procesul de reformă nu presupune doar concedieri şi reorganizări de organigrame, ci profesionalizare şi introducerea unor standarde de calitate în activitate.

Mihai Răzvan Ungureanu a transmis poliţiştilor că este nevoie să schimbe „faţa Poliţiei” dacă nu sunt mulţumiţi de propria imagine în rândul populaţiei, problemă generată inclusiv de imaginile cu poliţiştii aduşi în cătuşe în faţa organelor de cercetare penală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult