Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE-Bărbatul împuşcat la vânătoare a murit pe masa de operaţie

UPDATE-Bărbatul împuşcat la vânătoare a murit pe masa de operaţie

scris de Ziua Veche
2 afisari

UPDATE ora 13.25– Bărbatul care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost împuşcat în abdomen în timpul partidei de vânătoare organizată vineri dimineaţă în zona localităţii dâmboviţene Răcari a murit în timpul operaţiei.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit pe masa de operaţie.

Medicii au stabilit că rănitul avea ruptură la nivelul venei cave, el nemaiputând fi salvat.
Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Ciocăneşti, a fost rănit în timpul partidei de vânătoare organizată, vineri dimineaţă, în zona localităţii dâmboviţene Răcari.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir, partida de vânătoare organizată în pădurile din apropierea oraşului dâmboviţean Răcari era autorizată pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar din primele cercetări rezultă că arma s-a descărcat accidental.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa a precizat că cel căruia i s-a descărcat arma are 32 de ani şi este din oraşul ilfovean Buftea.
„Din primele cercetări ale poliţiştilor şi ale procurorilor prezenţi la faţa locului reiese că autorul accidentului are permis de port-armă şi are autorizaţie de vânătoare pentru fondul Ghimpaţi, pentru vulpi, guguştiuci şi raţe, iar primele date indică faptul că a avut loc o declanşare accidentală a armei de vânătoare”, a declarat agent Raluca Trandafir.
Surse din rândul anchetatorilor afirmă că bărbatul căruia i s-a descărcat arma este ginerele primarului comunei dâmboviţene Ciocăneşti.
Conform aceloraşi surse, bărbatul împuşcat este cioban în zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci.

–––––––––––––––––––––––

Un bărbat a fost grav rănit, vineri dimineaţă, la o partidă de vânătoare desfăşurată în localitatea dâmboviţeană Răcari, surse din rândul anchetatorilor afirmând că vânătoarea era organizată ilegal, iar cel care l-a împuşcat accidental pe bărbat ar fi ginerele unui primar din judeţul Dâmboviţa.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, incidentul a fost anunţat la serviciul unic de urgenţă 112, iar primele informaţii arată că la vânătoare participau doi bărbaţi, pe fondul de la Ghimpaţi.

„Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care a avut loc accidentul de vânătoare. Din primele informaţii rezultă că acolo ar fi fost doi bărbaţi, victima şi o altă persoană. La faţa locului a mers o echipă a Poliţiei şi urmează să vedem în cel mai scurt timp ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Bărbatul rănit a fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul împuşcat are 31 de ani şi a fost rănit grav în abdomen.

Bărbatul este cioban în zonă şi participa la vânătoare pe post de gonaci, iar cel care l-a împuşcat accidental ar fi ginerele primarului localităţii dâmboviţene Ciocăneşti, mai afirmă sursele citate.

Aceleaşi surse menţionează că partida de vânătoare ar fi fost organizată ilegal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult