Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Copilul dispărut de la grădiniță, a fost găsit

UPDATE: Copilul dispărut de la grădiniță, a fost găsit

scris de A.H.
2 afisari

UPDATE: Băiatul de 7 ani care dispăruse din curtea unei grădiniţe din sectorul 6 al Capitalei a fost găsit şi este în afara oricărui pericol. Micuțul se plimba singur, la câteva străzi distanţă de locul dispariţiei şi s-a întors teafăr şi nevătămat în familie.

Un copil dispărut de la grădiniță. (foto: Digi24)

Un copil dispărut de la grădiniță. (foto: Digi24)

Un copil de 7 ani din Bucureşti a fost dat dispărut după ce a plecat, miercuri, din curtea unei grădiniţe aflate în Sectorul 6, informează Poliţia Capitalei, care solicită sprijin pentru găsirea acestuia.

Copilul se numeşte Matei Gaidargi, are înălţimea 1,10 m, greutatea de 28 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală şi păr şaten, tuns scurt.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu trening de culoare neagră cu două dungi albe pe mâneci şi pe pantalon, tricou de culoare roşie, pantofi sport de culoare bleumarin cu două dungi negre.

Copilul venise, însoţit de mama lui, la Grădiniţa nr. 210 din cartierul Drumul Taberei, de unde urmau să o ia acasă pe sora acestuia. Femeia a intrat în grădiniţă şi l-a lăsat pe băiat să se joace în curte, aşa cum, de altfel, ea obişnuia să facă. După puţin timp, mama a revenit în curtea grădiniţei, însă băiatul nu mai era acolo. Femeia a sunat imediat la 112, iar poliţiştii au intervenit imediat, inclusiv cu un câine de urmă, au declarat, oficiali din Poliţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult