Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Urmarire si focuri de arma pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Urmarire si focuri de arma pe autostrada Bucuresti-Pitesti

scris de Ziua Veche
3 afisari

O masina a politiei Arges a fost avariata de un sofer care a refuzat sa opreasca la somatiile oamenilor legii. Dupa refuz, aceasta a pornit o adevarata cursa de viteza pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Pentru prinderea soferului, politistii au fost nevoiti sa traga sase focuri de arma.


In dimineata zilei de luni, in jurul orei 03.20, politistii au identificat in trafic un autoturism asupra caruia aveau suspiciunea ca este condus de un sofer aflat in stare de ebrietate. Cand au incercat sa il opreasca pe acesta, in ciuda semnalelor luminoase si acustice, soferul a apasat pedala de acceleratie pornind intr-o cursa nebuna pe autostrada Bucuresti-Pitesti. In incercarea de a scapa de politisti, conducatorul auto a lovit pilonii metalici ai unui supermarket, dar si-a continuat drumul.

Pe autostrada, politistii au fost obligati sa faca uz de arma tragand prima data doua focuri in plan vertical, apoi patru in plan orizontal, doua dintre acestea oprindu-se in cauciucurile masinii urmarite. La un moment dat, la kilometrul 118, oamenii legi au incercat sa intre in depasirea masinii, dar soferul urmarit a virat brusc lovind masina Politiei, dupa care s-a oprit. Soferul si pasagerul din dreapta au fost imobilizati pe loc de oamenii legii, dar nici unul dintre ei nu a vrut sa recunoasca faptul ca a fost la volan. Ambii ocupanti ai masinii, din Pitesti, erau bauti si au refuzat sa le fie recoltate probe biologice si sa sufle in etilotest.

0 comentariu

LAURENTIU SAVA 19-05-2010 - 14:08

Uimitoare paleta cunostintelor dvs. !!! Tehnologiile moderne se bazeaza pe cristale – practic fara ele viata noastra ar fi un calvar. Terapiile cu cristale ,sau, mai bine spus terapeutii care folosesc cristale ar trebui sa ne stie zodia ca sa aduge si cristalul care ni se potiveste. Iar le-am dat un pont cristaloterapistilor.

Beres Katalin 19-05-2010 - 21:17

Super! Felicitari! In zilele acestea scriam si eu in cartea mea despre cristale! Astept cu nerabdare urmatorul articol !!!
Sfat: Tineti in fata monitorului un cristal de forma unui piramid…Ptr alcoolici se recomanda ametistul….

Mirela Elisei 20-05-2010 - 09:38

Mi-am facut un obicei de a citi aceste articole minunate care imi inveselesc ziua si imi ofera o perceptie pozitiva asupra vietii.Felicitari!
Astept cu nerabdare urmatorul articol.

Eugen 20-05-2010 - 09:48

Este interesant sa aflii ca multe din solutiile de care avem nevoie sa ne tratam
si sa ne gasim echilibrul sunt la indemana fiecaruia. Unde gasim aceste cristale in stare pura?
Multumesc pentru informatii!

Cristal Gheorghe 20-05-2010 - 12:05

Aiureli, pur si simplu. S-au terminat toate subiectele si au ramas pietrele scumpe? Cred ca acest articol a fost scris pentru alinarea suferintelor neuronale ale unor persoane ca aceasta madam Mirela. Auzi la ea. Astfel de articole „imi ofera o perceptie pozitiva asupra vietii”. Ce are perceptia pozitiva a vietii cu niste pietre amarite de zece lei punga? Da de ce nu incearca madam Mirela cu alt fel de pietre pretioase, cum ar fi, spe exemplu, extraveralul? Sau, nu cumva, madam Mirela e vreuna din birul acestui ziar inexistent care arunca petarde care nu fac poc? Mirelooo, iesi, fa, pe Herastrau sa-ti aerisesti creierii!

Mihai 20-05-2010 - 21:17

Sa stii ca eu am primit cadou de ziua mea acum cativa ani un safir ( zodia fecioarei) si ori e … efectul placebo” ori chiar au un efect. 🙂

Florin 20-05-2010 - 21:25

Domnule „Cristal” Gheorghe poate este bine sa va delectati cu ceva pentru nivelul dvs. Ceva ce se apropie de limbajul pe care il folositi. Acest ziar specifica sa pastrati un ton decent in comentarii asa ca poate pe viitor va adresati cu respect cititorilor fara sa-i jigniti.
Ma bucur ca pot citi un nou articol doamna Ene, de aceasta data despre cristale. Multumesc pentru aceste informatii minunate si inchei cu ceea ce spunea Da El Walker” cristalul este o fiinta vie”. Altcineva spunea ca el ne poate fi un bun prieten.

Béres Katalin 23-05-2010 - 21:06

Dnul care crede ca numai pietrele „preţioase” ajută. Gândirea ajută mai mult, decât orice!

Pentru cei care doresc o metodă mai „ieftină” vă recomand (foarte serios) să folosiţi PIATRA RECUNOSTINŢEI. Adunaţi o piatră de pe drum şi în fiecare seară când îl scoateţi din buzunar gândiţi-vă cu RECUNOŞTINŢĂ la tot ce vi s-a întâmplat în ziua respectivă. Iubirea se poate exprima şi prin recunoştinţă. Cu acest sentiment nobil veţi ATRAGE lucruri pozitive. (Ptr. cei interesaţi: viziona-ţi filmul – THE SECRET….Secretul)

P.S. După părerea mea numai cei care nu au destule cunoştinţe în acest domeniu se „revoltă” print-un ton mai inadecvat. Este un lucru absolut normal.
Mihaela…aştept următorul articol!

Claudiu 02-06-2010 - 03:24

Unde pot gasi astfel de cristale?

Monica 03-06-2010 - 10:32

Cristale se pot gasi la Muzeul de Geologie din Bucuresti. (cand se fac expozitii cu vanzare).

Lenutza a lu Putza 03-06-2010 - 11:20

Bre, Béres-ule, am vazut si io minunatia aia de „za sicrit”, pt. ca mi-o laudase multi amici (si mai ales) amice. Dupa ce m-am chinuit sa-l vizionez, am ramas cu un singur of, acela de a spune: sa ma cac pe el de film. Asa mare ordinarie masonica, nici ca mi-a fost dat sa vaz. Plecati, ma, de-aici cu pishoarcele voastre idioate. Deschideti-va mintile, puneti mina pe carti, desteptati-va, cautati si cercetati cele ale lui D-zeu, si nu cele ale dracilor sau ale pacalicilor swi clovnilor cu freze aranjate cu kilograme de „perm”, aiuritilor, si nu va mai gudurati dupa toate scirboseniile.

Béres Katalin 06-06-2010 - 07:01

Poate DVS credeţi că aceste forumuri sunt pentru a vă pune în evidenţă agresivitatea. La secţia eyoterism se poate şi filozofa un pic…
Ca să puteţi dormi liniştit vă spun că ptr.DVS sunt o superfemeie care citeşte min 2 cărţi într-o săptămână, ştiu să scriu şi să citesc în 3 limbi şi zilnic mă „hrănesc” cu Biblia, lucrez min. 16 ore pe zi, pentru un salar minim, dar sunt fericită.
Pentru toţi ceilalţi mă consider doar o picătură din oceanul erergetic al Universului care trăieşte conştientă zi de zi şi îmi doresc să las în inima oamenilor doar o fărâmă din iubirea lui Dumnezeu.

Ametist Nicolae 06-06-2010 - 16:40

V-as ruga sa mai apareti pe forum si cu alte ocazii.

mihai 06-06-2010 - 18:09

Si eu am vazut filmul, dar… ciudat. Mie mi a placut.

florin 09-06-2010 - 20:11

Doamna Beres Katalin, nu va suparati, sunt si bagatori in seama care nu au ce face si in loc sa faca ceva constructiv, spun doar prostii,sunt pe langa subiect si jignesc oamenii fara macar sa-i cunoasca.
Trebuie sa-i iertam, sa nu avem prea multe asteptari de la ei pentru ca e clar atata se poate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult