Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Uu TIR a spulberat un microbuz şi un autobuz la Topraisar

Uu TIR a spulberat un microbuz şi un autobuz la Topraisar

scris de D.S.S.
3 afisari

Nouă persoane au fost rănite în urma accidentului petrecut, joi dimineaţă, pe DN 38, în localitatea constănţeană Topraisar, după ce un tir a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autobuz în care se aflau peste 40 de pasageri, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa.

Cei nouă răniţi au fost preluaţi de mai multe ambulanţe

Conform sursei citate, accidentul s-a petrecut după ce şoferul unui tir din Ucraina care se deplasa spre Vama Negru Vodă a adormit la volan, iar autotrenul a intrat pe contrasens şi a lovit din lateral un autobuz, după care a intrat într-un microbuz. În cele din urmă, autotrenul s-a oprit în zidul unui imobil de pe marginea drumului.

În urma accidentului au fost rănite nouă persoane care se aflau în microbuz , a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa, Carmen Şerbănescu.

Cei nouă răniţi, a căror stare nu este gravă, au fost preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa.

Sursa citată a precizat că în autobuz se aflau 30 de pasageri, iar în microbuz erau 13 persoane, care făceau naveta.

Traficul pe DN 38 s-a desfăşurat îngreunat, pe un sigur fir, în zona localităţii Topraisar.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.50.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult