Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vâlcea: O maşină s-a răsturnat la Brezoi; şoferul a decedat; trafic îngreunat pe Valea Oltului

Vâlcea: O maşină s-a răsturnat la Brezoi; şoferul a decedat; trafic îngreunat pe Valea Oltului

scris de C.S.
158 Afisari

Un bărbat de 47 de ani din Râmnicu Vâlcea a decedat, luni dimineaţă, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 7, în localitatea Brezoi, traficul în zonă fiind îngreunat, au informat autorităţile din Vâlcea.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, conducătorul acestuia ar fi pierdut controlul asupra volanului, răsturnându-se pe partea carosabilă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, echipajele de salvatori sosite la faţa locului l-au găsit pe bărbat încarcerat, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Echipajele operative sosite la locul intervenţiei au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care era răsturnat pe plafon, iar un bărbat era încarcerat. Victima a fost extrasă din autoturism, însă, din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Traficul pe DN 7 a fost îngreunat, în zonă circulându-se alternativ mai bine de o oră, pentru a permite atât intervenţia pentru descarcerarea victimei, cât şi pentru asigurarea de măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult