Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Update – Valeriu Tabără, rănit într-un accident de maşină

Update – Valeriu Tabără, rănit într-un accident de maşină

scris de A.H.
3 afisari

UPDATE –Valeriu Tabără are fractură bilaterală de femur şi va fi internat la Clinica de Ortopedie I a Spitalului Judeţean Timişoara, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale, zilele următoare.

Valeriu Tabără a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier produs în Timiş, după ce fostul ministru al Agriculturii a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, la faţa locului aflandu-se o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare.

valeriu tabara agerpres

Valeriu Tabără, rănit într-un accident de maşină (Foto Agerpres)

Fostul ministru al Agriculturii era la volanul unui Logan, a lovit un cap de pod, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat. Accidentul auto s-a produs la ieşirea din Izvin spre Recaş, la numai 20 de kilometri de Timişoara. Valeriu Tabără singur în maşină şi nu au fost implicate alte maşini. O echipă de descarcerare a ajuns de urgenţă şi l-a scos din maşină. Politicianul fost preluat de o ambulanţă. Nu se ştiu date despre starea lui.

„Se pare că nu este atât de grav accidentul, persoana încarcerată a fost transportată la spital. Conducătorul auto era, din câte ştiu, în stare de conştienţă. Drumul nu era acoperit de zăpadă sau polei. Se vor stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mădălina Mezdrea, adăugând că accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.00.

Leonida Iancu, şeful Ambulanţei Timiş, spune că starea lui Valeriu Tabără „nu este chiar atât de gravă”. „Nu ştiu să fie foarte grav, din câte mi s-a transmis până acum. Se vor face investigaţii suplimentare la spital”, a spus Leondia Iancu.

5 comentarii

Salut 07-12-2012 - 16:25

Leonida Iancu, şeful Ambulanţei Timiş, spune că starea lui Valeriu Tabără “nu este chiar atât de gravă”.
=====================

Pai are dreptate seful ambulantei. Deasupra gatului lui Tabara nu e nimic care poate sa fie stricat, iar ce-i stricat dedesubtul gatului …daca e ceva stricat…se repara in NO TIME.

De fapt, eu cred ca ar putea fi una din propunerile lui Basescu pentru viitorul prim-ministru…pare la fel de slugoi ca si Bok, la fel e tamp…doar un pic mai inalt. Dar se poate repara….Basescu isi comanda un piedestal…sa nu se indoaie de sale dom’ prim-ministru, n’asa?

mircea 07-12-2012 - 21:07

mare PeDeLEpra sparlamentarb sadea,avea din ce sa plateasca un sofer,ca doar i-l platea din bani nostrii

Cercul 08-12-2012 - 00:39

La mine la mosie e un post liber la grajduri, ca a fugit taranul ce se ocupa de golirea rezervorului de pisat. I s-au aprins calcaiele dupa o tiganca cu ochi frumosi, dar ea l-a luat ca are Logan, iar ea n-are patru clase sa se faca soferita. Ailalti dumani de la mosie au opel, ford, bwm, dar gusturile muyerilor nu se discuta.

tomi 08-12-2012 - 01:31

Ba Lae dar vad ca urla patriotismul in tine. Cu vorbesti bre despre masina nationala?
Noroc cu Tabara ca a iesit cu bine. Il cunosc personal de pe vremea satudentiei, baiat bun, eram activisti la UASCR Centrul Universitar Timisoara. Tabara era fotograful de la ziarul studentesc al UASCR-ului
Ma pozase si pe mine pe vremea cind eram presedintele Complexului Studentesc.

Paul din Ohio 08-12-2012 - 03:30

tomi, inteleg. Erati amandoi „ciripitori” la secu. Secu trebuia sa stie tot ce se ptrecea in complexele studentesti. Te-au ales foarte bine.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult