Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vaslui: Fetiţă de 13 ani violată de tatăl său

Vaslui: Fetiţă de 13 ani violată de tatăl său

scris de A.A.
19 afisari

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale în mod repetat cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, uneori şi în prezenţa unei fetiţe de nouă ani, victima fiind cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei.

CatusePotrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, bărbatul, din localitatea Hălăreşti, ar fi constrâns-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de 13 ani, să întreţină relaţii sexuale cu el, profitând de faptul că mama acesteia este plecată la muncă în străinătate, transmite corespondentul Mediafax.

Copila i-ar fi spus mamei sale, în primăvara acestui an, despre abuzurile la care era supusă de către tatăl său vitreg, însă femeia a crezut atunci că fiica sa inventează, potrivit anchetatorilor.

Anchetatorii au mai stabilit că bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fata şi în prezenţa unei copile de nouă ani, sora soţiei sale, care dormea în aceeaşi cameră cu ei.

La sfârşitul săptămânii trecute, victima a sunat la numărul de urgenţă 112 şi l-a denunţat pe bărbat.

Poliţiştii l-au ridicat pe vasluian şi au declanşat o anchetă în acest caz.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit că cele afirmate de minora de 13 ani se confirmă. Victima a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, unde s-a constatat că minora prezintă semnele specifice săvârşirii unei infracţiuni de viol”, a declarat, luni,  responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Bărbatul a fost reţinut, fiind apoi prezentat magistraţilor Judecătoriei Bârlad, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său, pentru viol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult