Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vaslui: Pompierii intervin de peste 15 ore pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de păsări (VIDEO)

Vaslui: Pompierii intervin de peste 15 ore pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de păsări (VIDEO)

scris de C.F.V.
154 Afisari

Pompierii vasluieni intervin de mai bine de 15 ore pentru lichidarea unui incendiu izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o hală cu furaje şi o moară aparţinând unei societăţi comerciale cu profil avicol din localitatea Sălcioara, comuna Banca.

„Până la final trebuie depus încă foarte mult efort din partea pompierilor militari. Acum se lucrează pentru lichidarea incendiului în interiorul buncărelor, precum şi pentru degajarea furajelor arse ori degradate. Intervenţia este una de lungă durată, astfel că, deocamdată, este inoportun să aducem în discuţie cauza probabilă de izbucnire a incendiului ori un bilanţ final”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

La locul producerii incendiului au fost trimise douăsprezece autospeciale din cadrul ISU şi echipaje specializate, în zonă circulaţia de pe DE 581 fiind oprită temporar după care s-a circulat cu dificultate.

Potrivit ISU, începând cu ora 04:00, incendiul a fost localizat. Pompierii au anunţat în cursul dimineţii că au ars aproximativ 1.600 tone de cereale pentru furaje păsări, furaje aflate în şaisprezece tancuri din interiorul morii. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate.

La societatea comercială respectivă au mai fost înregistrate şi în trecut incendii.

Pompierii militari efectuează cercetări pentru a determina cauza izbucnirii incendiului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult