Vatman înjunghiat de un şofer în Bucureşti | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Vatman înjunghiat de un şofer în Bucureşti

UPDATE – Vatman înjunghiat de un şofer în Bucureşti

scris de Matei Iliescu
5 afisari

UPDATE, ora 19,50- Principalul suspect al agresiunii săvârşite joi, în Capitală, asupra unui vatman s-a prezentat la Secţia 14 şi este audiat de poliţişti.

Un vatman a fost înjunghiat joi de conducătorul unui autoturism, la intersecţia bd. Mărăşeşti cu bd. Dimitrie Cantemir, în urma unei altercaţii în trafic.

Doua tramvaie au deraiat in zona Sebastian din Capitala provocand un accident soldar cu doi raniti (foto:ziarulring.ro)

Şoferul a intrat în cabina vatmanului şi l-a înjunghiat în braţul drept, provocându-i o rană adâncă. Oficiali ai ISU Bucureşti au precizat că ulterior conducătorul auto s-a urcat în maşină şi a părăsit locul incidentului, iar vatmanul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă ‘Bagdasar-Arseni’.

Potrivit surselor citate, şoferul unui autoturism Dacia Duster a intrat cu maşina pe linia de tramvai, din cauza aglomeraţiei, moment în care între el şi vatman a început un conflict verbal.

Conflictul a degenerat ulterior, iar şoferul a scos un cuţit şi l-a tăiat la antebraţ pe vatman.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că incidentul a avut loc la intersecţia bulevardelor Mărăşeşti şi Cantemir, iar vatmanul are o plagă înjunghiată la mâna dreaptă.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a precizat, pentru MEDIAFAX, că vatmanul nu a vrut iniţial să fie transportat la spital, întrucât nu a dorit să lase tramvaiul nesupravegheat. După sosirea unui coleg al său, vatmanul a fost dus la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, unde îi va fi cusută plaga.

Potrivit poliţiştilor, agresorul a fost identificat, însă nu a fost prins deocamdată.

1 comentariu

Tom Cc 04-10-2012 - 19:30

Atitutide tipica ,made in Bucuresti !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult