Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Verginica din Cârlogani, înjunghiată şi incendiată de soţul gelos

Verginica din Cârlogani, înjunghiată şi incendiată de soţul gelos

scris de A.B.
7 afisari

O femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Cârlogani, judeţul Olt, a fost lovită, înjunghiată şi apoi incendiată de propriul soţ, acesta fiind reţinut pentru tentativă de omor calificat.

crima_dubla_vasluiPotrivit biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, evenimentul s-a produs luni, iar poliţia a fost sesizată de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde femeia a fost dusă iniţial pentru îngrijiri.

Poliţia a stabilit că luni dimineaţa, în locuinţa comună a soţilor, din comuna Cârlogani, pe fondului consumului de alcool şi al geloziei, Minodor S, în vârstă de 50 de ani, a lovit-o de mai multe ori în zona capului pe soţie, Verginica, cu un obiect contondent, a înjunghiat-o cu un cuţit apoi a incendiat-o cu benzină‘, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu.

Aceasta a menţionat că femeia agresată de soţ a fost dusă la Slatina, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar soţul agresor este reţinut şi urmează a fi prezentat instanţiei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor calificat. Victima are arsuri pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. Cercetările în această cauză sunt conduse de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt

1 comentariu

urbos 09-07-2012 - 17:56

Sper ca era basista.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult