Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Veteran din Irak si Afganistan, retinut de DIICOT pentru trafic de cannabis

Veteran din Irak si Afganistan, retinut de DIICOT pentru trafic de cannabis

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Vatra Ciprian Ionut, angajat militar la o unitate militara de vanatori de munte din Predeal, Toma Cristian Marius si Teodor Andra Ioana, pentru trafic de droguri de cannabis.


In perioada martie – iunie 2010, inculpatii au oferit spre vanzare, in zona orasului Sinaia, judetul Prahova, importante cantitati de cannabis. “La data de 02 iunie 2010 a fost efectuata o perchezitie domiciliara la locuinta inculpatului Vatra Ciprian Ionut, ocazie cu care s-au gasit efecte militare si munitie – cartuse si incarcatoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde zgomot tip militar cu fitil exterior, binoclu militar, casti de protectie”, anunta DIICOT.

Vatra Ciprian Ionut a participat la mai multe misiuni militare in Irak si Afganistan.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Ploiesti au solicitat instantei de judecata arestare preventiva a celor trei inculpati pentru o perioada de 29 de zile. Suportul informativ al operatiunii a fost asigurat de catre Directia Generala de Informatii a Armatei din cadrul M.Ap.N. Cercetarile au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul B.C.C.O. Prahova si I.P.J. Prahova – S.I.R. si A.E.S.T. si continua in vederea in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

0 comentariu

nume autor 20-05-2010 - 12:58

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS