Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vezi cum operează hoţii români în Franţa

Vezi cum operează hoţii români în Franţa

scris de A.B.
7 afisari

Un hoţ român care opera în Franţa le-a descris în detaliu poliţiştilor modul în care funcţiona banda din care făcea parte.

Vezi cum operează hoţii români în Franţa

Hoţul, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat săptămâna trecută la Fécamp, în nordul Franţei, împreună cu doi complici, pentru furt din supermarketuri. El le-a explicat poliţiştilor că, în fiecare zi, mai multe vehicule, cu trei sau patru persoane la bord, plecau din regiunea pariziană cu sarcini bine stabilite. O echipă trebuia să fure benzină pentru a alimenta toate celelalte maşini ale bandei.

O altă echipă se ocupa cu furtul de haine. Altele trebuiau să facă rost de mâncare sau de alte bunuri scumpe, dar care să fie uşor de vândut, precum băuturi sau echipamente electronice. De la un simplu furt de şampanie şi ciocolată, poliţiştii francezi s-au trezit în faţa unei adevărate reţele formate din zeci de echipe de hoţi care acţionau zilnic.

Ca urmare a acestor declaraţii explozive, poliţia a lansat o vastă anchetă. Suspectul şi cei doi complici ai lui au fost plasaţi în arest, fiind bănuiţi pentru început de comiterea a 12 furturi.  Serviciile specializate în lupta contra reţelelor care se ocupă de diverse furturi preveniseră de câteva luni în legătură cu existenţa unei asemenea reţele, iar mărturia tânărului hoţ român este dovada acestui lucru, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult