Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vezi jurnaliştii care i-au şantajat pe Anastase şi Frunda

Vezi jurnaliştii care i-au şantajat pe Anastase şi Frunda

scris de P.C.R.
5 afisari

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi senatorul UDMR Gyorgy Frunda au prezentat mai multe cazuri în care ar fi fost şantajaţi de jurnalişti.

Roberta Anastase spune ca a fost santajata de jurnalisti

Roberta Anastase spune ca a fost santajata de jurnalisti

Roberta Anastase a povestit, marţi, la o întâlnire cu organizaţiile neguvernamentale, unde s-a discutat despre un proiect de Lege a presei, că, în campania prezidenţială, a rămas „siderată” când i s-a cerut din partea unei televiziuni din Prahova 50.000 de euro pentru a nu fi atacat PDL-ul.

„Dragoş Pătrar, celebru de acum, a apărut la televizor şi a spus: PDL, înainte de a începe campania electorală, ca să nu-i atac în campanie, trebuie să-mi dea 50.000 de euro”, a precizat Anastase jurnaliştilor după întâlnirea cu ONG-urile, arătând că este vorba de postul de televiziune Prahova TV.

Ea a mai spus, potrivit Mediafax, că nu a avut nicio posibilitate să reacţioneze nici în cazul site-ului Cotidianul.ro, care a scris despre ea că are datorii la stat, dar şi despre implicarea familiei sale în afaceri cu petrol.

Senatorul UDMR Gyory Frunda a spus, la rândul său, că în presă sunt oameni care îşi câştigă pâinea din calomniere, adăugând că un director de ziar i-a spus că are fotografii cu el alături de o tânără domnişoară. „I-am spus că era vorba de fiica mea. Trebuia să-l las să o publice şi, apoi, să-l fi dat în judecată”, a mai spus Frunda.

El a mai arătat că a fost acuzat de unii jurnalişti că ar fi fost colaborator al fostei Securităţi, deşi el avea decizie de necolaborare, şi a spus că nu avea rost să-i acţioneze în judecată.

Frunda a apreciat că, dacă exista o lege a presei, nu ar fi apărut articolul în care era acuzat de colaborare cu fosta Securitate.

Roberta Anastase a spus şi ea că trebuie să existe reglementări în domeniu, deoarece sunt „aşa-zişi jurnalişti care, pe bani, execută comenzi”.

Reprezentanţii ONG-urilor din domeniu au propus o lege a presei care prevede că, în România, presa este liberă şi orice formă de cenzură este interzisă.

6 comentarii

urbos 03-05-2011 - 18:32

Trebuie sa fii ori cretin ori ultima javra ca sa mai pui botu la ce guita Anastase.

sobru 03-05-2011 - 20:29

Si tu de care esti? Ultima javra sau cretin? Sau amandoua?

Doru Dragomir 03-05-2011 - 23:47

In atentia lui urbos si a celorlati forumisti: orice postare care contine un limbaj agresiv, cu atacuri la persoana si indecent va fi retrasa de pe forum iar daca utilizatorul persista in postarea unor mesaje de acest fel, va fi banat !!!

urbos 04-05-2011 - 02:45

Pai atunci stergeti si mesaju imbecilului ala care raspunde aiurea, unde mai pui ca-mi foloseste si vechiul nick.

Adrian 04-05-2011 - 15:50

Daca cititi si alte ziare, observati cu ochiul liber cine o face. Sustinatorii sunt, de obicei agresivi. Am traiat asa cand comentam pe un… .com. Multi au fugit…dar au cel mai mare rating…Oare nimeni nu vede?

Adrian 04-05-2011 - 15:51

Calomnia sa fie aspru pedepsita. Ridicarea dreptului de publicare sau chiar inchiderea ziarului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult