Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vezi portretul robot al criminalului din Berceni. Se oferă recompensă

Vezi portretul robot al criminalului din Berceni. Se oferă recompensă

scris de Ștefan Constantinescu
0 afisari

Portretul robot al bărbatului care a ucis marţi un taximetrist în vârstă de 49 de ani pe Bulevardul Alexandru Obregia din Bucureşti a fost realizat de poliţişti cu ajutorul martorilor.

Bărbatul are 20-25 de ani, înălţime de aproximativ 1,70 metri, păr şaten şi constituţie astenică. În momentul comiterii crimei bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, posibil gri, cu dungi orizontale şi era încălţat cu pantofi tip sport. Poliţia Română solicită persoanelor care recunosc acest bărbat să apeleze de urgenţă la 112 pentru a da detalii. Se oferă recompensă.

O femeie a sunat marţi la 112 anunţând că a văzut un bărbat care a ieşit în fugă dintr-un taxi pe strada Obregia din Sectorul 4 al Capitalei. Când s-a apropiat de maşină, femeia a observat că taximetristul fusese înjunghiat în zona gâtului şi sângera abundent. Bărbatul a fost găsit de o echipă de la Serviciul Omoruri în maşină cu o plagă tăiată în zona gâtului. Poliţiştii au deschis o anchetă.

“S-a primit un apel pe sistemul de urgenţă 112, în care se preciza că un taximetrist a fost victima unei agresiuni. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care nu a reuşit decât să constate decesul persoanei, într-adevăr prezentând o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. În acest moment cercetările au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucureşti, de către Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, a declarat marţi, Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult