Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vezi unde parchezi maşina! Risc de dosar penal

Vezi unde parchezi maşina! Risc de dosar penal

scris de M.A.
4 afisari

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au întocmit dosare de cercetare penală pe numele mai multor şoferi care şi-au parcat neregulamentar maşinile, blocând calea de rulare a troleibuzelor.

circulatie iarna (realitatea.net)

foto: realitatea.net

La data de 15 februarie 2012, în jurul orei 12:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca Renault Laguna se afla staţionat neregulamentar pe str. Traian, sectorul 2, blocând calea de rulare a troleibuzelor. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de M. D. de 46 de ani, din Bucureşti, care a staţionat în mod voluntar, timp de 125 de minute, între orele 10:40 şi 12:25, pe str. Traian în dreptul nr. 242, blocând cu intenţie calea de rulare a troleibuzelor. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

La data de 15 februarie 2012, în jurul orei 18:20, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca Ford Focus se afla staţionat neregulamentar pe bd. Dacia, sectorul 1, blocând calea de rulare a troleibuzelor. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de A. G. de 41 de ani, din Bucureşti, care a staţionat în mod voluntar timp de 95 de minute, între orele 15:25 şi 17:00, pe bd. Dacia în dreptul nr. 122, blocând cu intenţie calea de rulare a troleibuzelor. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic, prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La data de 15 februarie 2012, în jurul orei 18:20, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat faptul că un autoturism marca VW Passat se afla staţionat neregulamentar pe str. Traian, sectorul 2, blocând calea de rulare a troleibuzelor. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autovehiculul menţionat a fost condus de N. M. de 46 de ani, din Bucureşti, care a staţionat în mod voluntar timp de 135 de minute, între orele 17:45 şi 20:00, pe str. Traian în dreptul nr. 240, blocând cu intenţie calea de rulare a troleibuzelor. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult