Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Viata grea pentru prostituate, din cauza crizei

Viata grea pentru prostituate, din cauza crizei

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Cererea fata de serviciile prostituatelor din Irlanda, intre care si romance, nu a scazut in timpul recesiuni, dar proxenetii le obliga sa isi asume mai multe riscuri pentru a castiga bani, potrivit unei organizatii care se ocupa de prostituate, citata de Irish Times, in editia electronica.


Atat prostituatele de pe strada, cat si cele din bordeluri sunt obligate sa intretina relatii sexuale cu barbati care refuza sa utilizeze prezervative, iar nivelul abuzurilor fizice si emotionale a crescut, a declarat Sarah Benson, directoarea organizatiei Ruhana, potrivit Mediafax. „In 2009, femeile au raportat niveluri ingrijoratore ale abuzurilor sexuale, fizice si emotionale . Raportarea de violuri si agresiuni sexuale a fost aproape universala. Femeile au raportat ca au fost lovite peste fata, in stomac, impinse pe scari, batute pentru ca au refuzat sa faca sex cu barbati, sechestrate, infometate, arse, muscate”, a declarat Benson, dupa publicarea raportului anual al organizatiei. Numarul beneficiarelor organizatiei a crescut cu 20 la suta in 2009. Ruhana ofera consiliere, cazare, educatie si servicii unui numar de 196 de femei. Organizatia estimeaza ca 66 dintre aceste femei au facut obiectul traficului de fiinte umane, iar doua dintre persoanele asistate erau copii la data cand au fost aduse ilegal in Irlanda. Jumatate dintre cele 26 de femei aduse ilegal in aceasta tara, anul trecut, provin din Nigeria, majoritatea avand varsta de aproximativ 20 de ani si lucrand in zona capitalei, Dublin. Celelalte femei au fost aduse ilegal din Romania, Kenya, Somalia si Slovacia. Consiliul irlandez pentru Imigranti estimeaza ca, in domeniul prostitutiei lucreaza, in mod constant, aproximativ 1.000 de femei. Benson a declarat ca aceasta cifra reprezinta, probabil doar varful aisbergului. De asemenea, ea a facut apel la declansarea unei campanii impotriva celor care surprinsi platind pentru serviciile prostituatelor, cerand ca numele acestora sa fie facute publice.

 

0 comentariu

Prodigy 26-05-2010 - 11:27

Exemple care nu depasesc doua cifre. Pacat ca nu a fost promovata mai bine decit blondina de Udrea care s-a bagat in politica doar ca sa-si etaleze garderobele la guvern, parlament, palat si Realitatea tv.

Cred ca cea mai de bun simt intrebare pe care si-o pune un observator dinafara politicii romanesti este aceea: de ce atita lupta pentru un loc in fruntea politicului romanesc, cind tara este absolut pe butuci. E ca si cum te omori sa cistigi la licitatie o masina fara motor si fara roti. de ce o mai cumperi? De ce te mai zbati pentru ea, cind, chiar daca o obtii, nu ai ce face cu ea? Dar? Asa or fi aparentele? Se pare ca politicul romanesc, de fapt, ascunde caimacul nevazut, dar care exista, ascuns bine de ochii hamesitilor de cetateni. A fi politician in Romania de astazi este egal cu a fi un pescar ce asteapta si trage ca sa apuce pestele cel mare. Si, dupa cum prea bine se observa, toti pescarii prin pestii cei mari fara pic de rusine, in fata unor mase de oameni transformati in zombie sau gely fish.

In Romania teoria curentului alternativ merge de minune. Azi sus, miine jos. Se fura pe rupte, dupa care se mimeaza caderea generala. toti cad, cad si cei care au pus mina pe averi, dupa care, se ridica toti, si fomistii si imbuibatii si totul pare normal. Nimeni nu e pedepsit, nimeni nu e atirnat in streang, nimeni nu da socoteala. Totul e sa ajungi politician, ca restul ti se pune la dispozitie. De ce se bat toti politicienii pe gloaba romaneasca? Trebuie sa fii nebun sau paranoic sa-ti doresti o functie de ministru in vremurile astea. Si totusi? Toti cacatii se omoara pentru ministere. De ce? Simplu! Sa le f… munma-n c.. de jigodii. Toti isi spun romani, dar pe nici unu nu-l in doar ein c… de romani si de Romania. O sleatca de ordinari paraziti, piranha, care devoreaza pina la maduva ciolanul puterii. Astora nu merita de mincare decit praf de pusca sau gloante.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult