Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Viceprimarul din Joseni, împuşcat mortal

Viceprimarul din Joseni, împuşcat mortal

scris de Z.V.
4 afisari
Viceprimarul comunei Joseni, Csala Zsolt, a fost găsit împuşcat mortal, vineri seara, în casa sa de vacanţă din satul Borzunt, care aparţine de Joseni.
Politia cerceteaza impuscarea viveprimarului din JoseniO persoană neidentificată a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că viceprimarul a fost împuşcat. Echipajul de la Ambulanţă sosit la faţa locului l-a găsit pe Csala Zsolt decedat şi a anunţat Poliţia.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a confirmat că Poliţia a fost sesizată prin numărul de urgenţă 112 că un bărbat a fost găsit împuşcat mortal într-o locaţie din comuna Joseni.
O echipă complexă, formată din procurori şi poliţişti s-a deplasat la faţa locului pentru declanşarea anchetei. Toată noaptea au fost audiate mai multe persoane şi s-a format un cerc de suspecţi, informeaza Agerpres.
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita şi cei ai IPJ nu au făcut, deocamdată, declaraţii oficiale despre acest caz.
Surse din rândul anchetatorilor spun că Csala Zsolt a fost împuşcat de două ori în zona toracico-ambdominală şi o dată în picior. Trupul lui a fost găsit între ieşirea din casa de vacanţă şi intrarea în sala în care se afla centrala termică. Potrivit aceloraşi surse, tuburile de la gloanţe se aflau la 1.5 metri de trup, ceea ce ar putea dovedi faptul că viceprimarul a fost împuşcat de la distanţă foarte mică.
Csala Zsolt avea 42 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.

1 comentariu

Omul cu Picioare foarte Paroase 26-04-2011 - 03:22

Ce kestie dom’le… precis are legaturi cu rahatul ala care se afiseaza permanent pe monitor cu „A fost descoperita Particula lui Dumnezeu ?”… si era numai vice-primar… Daca era primar plin ce descoperea ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult