Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Victime ale exploziilor aduse la Spitalul de arşi cu Spartan-ul

Victime ale exploziilor aduse la Spitalul de arşi cu Spartan-ul

scris de R. C.P.
13 afisari

UPDATE, ora 11,15  – Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.

‘Echipa medicală va pleca, pleacă din nou, cu aprobare de la Ministerul Apărării Naţionale, pentru a aduce aduce alte opt victime din explozia produsă duminică dimineaţa în acelaşi club’, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane – poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate.

————————–

Sapte persoane rănite în explozii care au avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, au fost aduse, duminică dimineaţa, la Spitalul de Arşi din Capitală, cu o aeronavă militară C-27J Spartan.

Victime ale exploziilor aduse la Spitalul de arşi cu Spartan-ul

Ministrul apărarii naţionale, Gabriel Oprea a aprobat, duminică, efectuarea transportului umanitar cu aeronava respectivă. Pacienţii au asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD. Misiunea a fost aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
Un bărbat din oraşul Abrud, judeţul Alba, a fost rănit, sâmbătă seara, în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaze de la o butelie, potrivit dispeceratului Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Şase apartamente din blocul respectiv au fost afectate de suflul exploziei, fiind deteriorate în general uşile şi ferestrele. Victima locuia în apartamentul în care s-a produs deflagraţia. Bărbatul, care a suferit mai multe arsuri pe mâini şi în zona capului, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
În judeţul Maramureş, şase tinere au fost rănite, sâmbătă noaptea, în urma unei explozii care s-a produs într-un club din oraşul Sighetu Marmaţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult