Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vîntu către Ghiţă: Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie?(audio)

Vîntu către Ghiţă: Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie?(audio)

scris de Ziua Veche
5 afisari

Noi înregistări ale discuţiilor dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, în care cei doi vorbesc despre afacerile lor, au fost postate pe Youtube.

Fragmente din discuţia celor doi:

Sebastian Ghita

Sebastian Ghita l-a bagat in arest pe Vintu

Sorin Ovidiu Vîntu : „Nu sunt de acord cu strategia ta. O respect după cum ai văzut punct cu punct, dar strategia că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură e proastă. Râde lumea şi de tine în târg şi de mine. Ăia care mă urăsc pe mine îţi bagă în capă că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine îmi bagă mie în cap că mi-o tragi tu (…) Suntem mult mai puternici dacă mergem împreună. Eu sunt acţionar, tu esţi manager. Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne împuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani, nu e bine. Dă prost.

 

S.O.V: „Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că sunt proprietar. N-ai nicio protecţie în faţa unui proprietar. Îmi asum proces, îmi asum alea, e o prostie să crezi (…) dacă vreau mâine să mă despart de tine, mâine mă despart de tine. Dar nu vreau, mă, băiatule„.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăriri penale, iar miercuri i-au reţinut pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informează Ministerul Public.

Din probele administrate până la acest moment procesual a rezultat că, în perioada martie – aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 de euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani.

6 comentarii

geek-a-contra 21-04-2011 - 13:29

daca nu-s simple vorbe de lauda, „pentru intimidarea adversarului”, sov ori este timpit ori este timpit: sa stii ca sta cu urechea pe tine toata suflarea ochiu’ si timpanu’ si sa faci in clar asemenea afirmatii tre’ sa ai bubutza la cap nu numai pa picior…

urbos 21-04-2011 - 21:05

Pai de fapt Vantu nu spune nimic, doar etaleaza un limbaj de „bagabont” penibil. Legal n-au nici o valoare inregistrarile securistului Ghita, e acelasi circ al „justitiei” basiste.

jan dinu 21-04-2011 - 21:16

Unde-i – GEOANA – sa-l ajute pe Vintu cind tare pute ?
JD-USA

jan dinu 21-04-2011 - 21:30

CrinA e speriata ca’n curid este saltata …
Shi dusa la bulau ca acolo-i locul sau !
JD-USA

urbos 21-04-2011 - 23:14

Ce e ma dezaxatule iar a dat strechea-n tine?

Ciu Huhu 22-04-2011 - 21:43

Aista-i dialog intre doi escroci!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult