Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Violatorul-criminal din Timiş s-a sinucis

Violatorul-criminal din Timiş s-a sinucis

scris de A.B.
8 afisari

Bărbatul care a ucis o fetiţă de 10 ani în Jimbolia după ce a violat-o, Andrei Giarmaty, a murit marţi, la Spitalul Municipal Timişoara.

foto:Agerpres

El a încercat luni să se sinucidă cu un cearşaf legat de lampa celulei din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, unde era reţinut de două luni.

La Poliţia Timiş, a fost deschisă o anchetă administrativă internă pentru a vedea cum s-a întâmplat acest incident, transmite Agerpres.

În urmă cu două luni, Monica, de 10 ani, s-a dus la bunicii săi din Jimbolia, pentru câteva zile de vacanţă. După două zile, ea se îndrepta spre gară, pentru a reveni la părinţi, dar pe drum l-a întâlnit pe agresor, care era cu bicicleta. Întrucât era un vecin al bunicilor, în momentul în care el i-a propus să urce pe bicicletă că o va duce la gară, fetiţa l-a ascultat, dar el s-a îndreptat spre una din bălţile de la periferia oraşului, unde i-a propus să facă o baie. A urmat violarea micuţei, iar, când bărbatul şi-a dat seama ce a făcut, a ucis-o. Acesta şi-a ascuns fapta câteva zile şi chiar s-a oferit să ajute familia micuţei pentru a o găsi. Anchetatorii au ajuns la concluzia că el este autorul faptelor, l-au chemat la audieri şi bărbatul şi-a recunoscut vina. A fost arestat şi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Timiş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS