Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vitan. A supravieţuit după ce a fost împuşcat de 10 ori cu AKM

Vitan. A supravieţuit după ce a fost împuşcat de 10 ori cu AKM

scris de L.M.
310 Afisari

A supravieţuit după ce a fost împuşcat de 10 ori cu AKM. Bărbatul împuşcat luni seară în cartierul Vitan a fost operat şi este în stare stabilă la Secţia de Terapie Intensivă, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Vitan. A supravieţuit după ce a fost împuşcat de 10 ori cu AKM

Vitan. A supravieţuit după ce a fost împuşcat de 10 ori cu AKM

Poliţiştii şi procurorii care investighează atacul armat produs, luni seară, în cartierul Vitan din Bucureşti au stabilit că agresorii au tras peste 10 gloanţe asupra victimei, mai întâi în rafale, iar apoi foc cu foc, susţin surse judiciare, citate de Mediafax. Medicul Bogdan Opriţa a precizat că bărbatul a fost adus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală cu răni grave la abdomen şi la membre, dar şi cu răni mai uşoare la nivelul capului.

„Pacientul a fost operat şi în prezent este în stare stabilă, la Terapie Intensivă”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca. Conform surselor citate, incidentul a fost văzut de mai multe persoane, însă cea mai completă declaraţie aparţine persoanei care a sunat prima la numărul de urgenţă 112 şi care a anunţat autorităţile că un om a fost împuşcat, precizând locul în care s-a produs incidentul.

Potrivit martorilor, la un moment dat, lângă maşina bărbatului a oprit un autoturism de lux de culoare gri, care avea numere de Bulgaria. Din maşină au coborât doi bărbaţi îmbrăcaţi în negru, care au început să tragă. Agresorii ar fi tras mai întâi o rafală, după care asupra victimei s-a tras foc cu foc, de câteva ori. Cele două persoane înarmate s-au urcat apoi în autoturism şi au fugit, au precizat sursele citate.

La faţa locului anchetatorii au găsit două arme, un pistol mitralieră de tip AKM cu pat rabatabil, de calibru 7,62 mm şi un pistol Makarov, de calibru 9 mm. Anchetatorii presupun că, în momentul în care atacatorii au îndreptat armele către victimă, aceasta s-a ghemuit în spatele portierei, iar puterea gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

3 comentarii

digital 27-11-2012 - 16:47

hahaha!
să supraviețuiești după zece boabe de ak-47,e mai mult decât noroc!
ori handikapații ăia care au tras aveau arme de jukărie!

ValVerde 27-11-2012 - 21:40

Incompetenta !
Nici meseria de gangster nu au invatat s-o faca bine…astia sigur au studiat la o universitate privata sau au avut profesor vreun ajutor de laborant ca Bula.

Dati banii inapoi si la studii de perfectionare cu voi…

Costica 28-11-2012 - 12:21

Bai, aia erau arabi. Cu siguranta. Daca ar fi fost romani, americani, rusi, italieni sau alt fel de mafioti, il omorau de la primele cartuse. N-ati vazut cate rachete au tras palestinienii si au omorat doar 5 persoane? Iar pe ei ii plang forumistii romani ca au pierdut zeci de compatrioti. Stau si ma intreb, cine a inceput scandalul. Ba, au mai comis si atentate degeaba. Asa ca, baieti, cei care tineti cu arabii, cititori ai comentariilor din Ev.z si Adevarul (apropo: ieri era un articol in Adev. in care se vorbea numai despre victimile facute de evrei.)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS