Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vlad Radu (DJ Fofo) a murit în urma pumnului primit de la un luptător de K1

Vlad Radu (DJ Fofo) a murit în urma pumnului primit de la un luptător de K1

scris de D.S.S.
42 afisari
Vlad Radu, cunoscut drept DJ Fofo, care a fost bătut de un luptător K1, a murit, marţi, la Spitalul Floreasca din Capitală.

 

Vlad Radu (DJ Fofo) a murit în urma pumnului primit de la un luptător de K1

Vlad Radu a fost agresat duminică la Tulcea de fostul luptător de K1 Marian Păruş. Răzbunarea ar fi fost pusă la cale de un fost jucător de fotbal de la Oţelul Galaţi, nemulţumit că fusese dat afară din club, cu câteva ore înainte, pentru că întrecuse măsura cu alcoolul.

Martorii spun ca fostul fotbalist Uti Marginean a venit in club în stare de ebrietate şi s-a suparat ca nu a fost servit. Asa ca a provocat un scandal si a fost sanctionat de jandarmi. Cateva ore mai tarziu, s-a intors insotit de cativa prieteni, printre care si un fostul luptator de K1, Marian Parus.

DJ-ul Vlad Radu a fost lovit cu pumnul de Păruş şi a cazut, lovindu-se cu capul de bordură. Când a vazut ce a facut, luptatorul K1 a incercat sa-si resusciteze victima, dar fara succes. DJ-ul a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitala in coma de gradul 4. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-l mentine in viata, dar corpul DJ-ului nu a rezistat. DJ-ul a murit marţi dimineaţă.

2 comentarii

te vad 11-08-2011 - 00:39

MIHAI MUNTEANU,acum te dai rotund si esti tare casunat pe Marian Parus,dar Ai uitat ca de fapt datorita discotecii tale,acolo este cel mai mare cuibar de drogati din Tulcea! In discoteca ta se trafica cele mai multe droguri din judetul Tulcea! Ai uitat ca datorita sportivilor ai putut sa tii discoteca deschisa ca altfel o inchideai si tu din cauza tiganilor cum a inchis-o si Grig dupa ce a plecat Costica Parus! Ai uitat de cate ori ai plans la sportivi sa te ajute! Ai uitat de cate ori ai plans la Marian Parus sa te ajute! Ai uitat ca plangeai cand a murit fratetu’ Dan Munteanu si tiganii din Calarasi te-au retinut si vroiau sa te omoare ca fratetu’ a omorat pe fata lor si ei vroiau sa te omoare pe tine si a venit Marian Parus si te-a scos de la tiganii din Calarasi si pe tine si cadavrul lu’ fratetu’! Din cauza ca maicata are relatii la Securitate si la Politie nu vine nimeni sa controleze cuibarul ala de drogati ai vostrii! Chiar crezi ca aveti relatii destule? ?????? Ce zici tu lumii este o minciuna! Tu nu zici lumii ca Dj Fofo si colegul lui care amandoi muncesc la tine la club au iesit drogati la testul de droguri facut de medical legist! Tu nu zici ca Dj Fofo si celalalt coleg au fost ofensati cum de si-a permis fotbalistul Marginean sa vina sa faca scandal la ei si ei l-au urmarit pe fotbalist si l-au batut! Tu nu zici ca fotbalistul Marginean a fost in spital si are certificat de ingrijiri medicale pricinuite de cei 2 muncitori ai tai! Nu-ti face griji ca toate vor iesi la iveala, inclusiv cate droguri se trafica in clubul tau!!!

nu te vad 11-08-2011 - 19:35

” Te vad ” ai luat medicamente ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult