Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vlas ramane in puscarie pentru FNI si FNA

Vlas ramane in puscarie pentru FNI si FNA

scris de Ziua Veche
4 afisari

Ioana Maria Vlas, condamnata la zece ani de inchisoare in dosarele FNI si FNA, ramane in arest, dupa ce Judecatoria Ploiesti a respins ca neintemeiata cererea acesteia de eliberare conditionata si a obligat-o sa plateasca statutului cheltuieli de judecata de 200 de lei. Potrivit portalului instantelor de judecata, Judecatoria Ploiesti a respins, joi, ca neintemeiata cererea de eliberare condiţionata depusa in 31 mai de Ioana Maria Vlas, condamnata la zece ani de detentie in dosarele FNI si FNA.

Conform sursei citate, Ioana Maria Vlas a fost obligata la plata a 200 de lei cheltuieli de judecata, transmite Mediafax. 

Decizia Judecatoriei Ploiesti poate fi atacata cu recurs in termen de trei zile de la comunicare.

 

In 11 mai, o comisie din cadrul Penitenciarului Targsor a luat in discutie cererea de eliberare conditionata a Ioanei Maria Vlas si a decis amanarea cu sase luni a posibilitatii de eliberare, pana la data de 10 noiembrie 2010, cand comisia se va intruni din nou si va rediscuta acest caz. 

In dosarul prabusirii Fondului Naţional de Investitii (FNI), controlat de Sorin Ovidiu Vantu, Ioana Maria Vlas a ramas cu pedeapsa de zece ani de inchisoare, dupa ce magistratii instantei supreme au decis, in 4 iunie 2009, sa mentina decizia Curtii de Apel Bucuresti de condamnare a acesteia.

 

Instanta a mentinut in parte decizia Curtii de Apel Bucuresti in cazul FNI, in care sunt mai multi inculpati alaturi de Vlas si a stabilit, totodata, ca AVAS nu este parte responsabila civilmente in proces, astfel ca nu institutia este obligata sa ii despagubeasca pe investitorii FNI. 

In procesul privind prabusirea FNA, Ioana Maria Vlas a fost condamnata, in 3 iunie 2009, de Curtea de Apel Bucuresti, la opt ani de detentie.

Ioana Maria Vlas este incarcerata la Penitenciarul Targsor din luna iunie a anului trecut.

0 comentariu

nume autor 20-05-2010 - 12:58

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult