Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Voiculescu dă în judecată Evz. Vezi de ce

Voiculescu dă în judecată Evz. Vezi de ce

scris de P.C.R.
2 afisari

Președintele fondator al PC Dan Voiculescu a declarat că intenționează să dea în judecată cotidianul „Evenimentul zilei”, e arată într-un comunicat al PC.

Voiculescu dă în judecată Evz. Vezi de ce

foto: realitatea.net

„Există o limită în toate. Evenimentul Zilei îmi foloseşte tendenţios numele şi imaginea în articolul “Ghid de utilizare a ziaristului în trustul lui Voiculescu„, publicat în numărul de miercuri, 4 mai 2011. Am vorbit o singură dată cu ziaristul Stelian Negrea, cu mult timp în urmă, când l-am felicitat pentru un articol. În rest, nu am avut absolut niciun contact, direct sau indirect, cu acest domn. Nu ştiu ce contract avea cu Trustul Intact, dar, în mod evident, eu nu sunt parte în acel contract. Folosirea numelui meu în acest articol este o manipulare flagrantă. Analizez posibilitatea de a solicita în justiţie daune de 1 milion de euro de la Evenimentul Zilei, sumă pe care o voi dona Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului. De altfel, începând de azi, voi acţiona similar împotriva oricărui demers public defăimător. Cu sau fără voie, fiecare trebuie să înţeleagă ce consecinţe poate avea o minciună, o insultă sau o calomnie”, spune Dan Voicuelscu în comunicat.

Stelian Negrea a lucrat până de curând în trustul Intact, având funcţia de senior editor Antena 3. De două luni ocupa o poziţie-cheie: era coordontorul Departamentului de Investigaţii al grupului media. Un fel de „poliţie secretă” – investigaţii politice şi economice – care trebuia să adune informaţii despre firme şi oameni politici. De la putere.

Investigaţiile vizau subiecte solicitate expres de conducerea trustului Intact şi erau publicabile în oricare din mediile trustului – TV, on-line sau print.

Stelian Negrea a dezvăluit cum, la comanda cui şi în ce scop se făceau anchetele jurnalistice.

„Departamentul de Investigaţii media se subordona conducerii Intact. Au fost presiuni editoriale şi comenzi în două luni cât nu mi-am luat în 10 ani de presă”, a declarat Negrea pentru EVZ.

Vezi cum Voiculescu cere prin contract supunere totală

4 comentarii

Negativ 04-05-2011 - 18:48

e o solutie.

Sincer 04-05-2011 - 19:06

Succes senatorului!!

StockEx 04-05-2011 - 21:19

ma bucur ca face asta. acei robotzi basisti tb pedepsiti

Ciu Huhu 04-05-2011 - 22:38

Sincere felicitari domnule Voiculescu, Basescu si PDL nu merita sa va pupe nici talpile!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult