Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vosganian şi Nica, în cătarea DNA

Vosganian şi Nica, în cătarea DNA

scris de P.C.R.
4 afisari

Varujan Vosganian şi Dan Nica sunt suspectaţi de DNA pentru abuz în serviciu.

Cladirea pe care Posta a facut-o cadou

foto: Rezistenta.net

De asemenea, omul de afaceri Sorin Creţeanu este suspectat pentru complictate la abuz în serviciu.

Dosarul celor trei a fost disjuns din cel în care procurorii DNA l-au trimis în judecată, la sfârşitul anului trecut, pe fostul minstru al Justiţei Tudor Chiuariu. Acesta şi mai mulţi foşti oficiali şi reprezentanţi ai Poştei Române sunt acuzaţi că ar fi prejudiciat statul cu 8,6 milioane de euro după ce au transferat un imobil din proprietatea publică a statului către compania privată Imopost Developments SA, informează România Liberă.

Chiuariu şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Zsolt Nagy, au emis un act normativ care schimba statutul clădirii din Calea Victoriei nr. 133-135 Bucureşti, astfel încât aceasta să poată fi preluată de Imopost, deşi exista un litigiu privind dreptul de proprietate al clădirii.

4 comentarii

victor 23-02-2011 - 17:14

2 lautari in de ale meseriei”,unu la finante ,si respectiv la interne ,sponsoreii de la vame au declansat criza in buzunarele multor politicieni,moguli…mai draga ‘,basescu e de vina

urbos 24-02-2011 - 00:13

E foarte bine daca incepe sa-i cheme si p-astia, ca se cam culcasera pe urechea bleaga dobitocii astia din Opozitie. Ce cred ei, declara ca nu mai e democratie, dar stau cu mainile in san in loc sa treaca la daramarea cu forta a regimului anti-democratic. Isi inchipuie ca stau pe locurile lor caldute si castiga alegeri la termen, cand e clar ca alegeri democratice NU VOR MAI FI in Romania lui Basescu. Daca isi inchipuie ca mai castiga vreodata, aunci sa fie tarati prin puscarii toti. Sau isi inchipuie ca se ridica gloata la lupta, il da jos pe Dement iar ei o sa ajunga frumusel la Putere. Hai sictir!
Ori isi asuma riscul sa organizeze arestarea si debarcarea cu forta a Dementului dictator, ori sa fie maturati cu tot cu Putere ca parte a aceluiasi sistem.

Am auzit ca si Tariceanu ar fi in vizor. Sa-l salte pe cur de vadana, ca l-am vazut mai deunazi la tv cum mesteca tarata despre alegeri la termen. Ce alegeri la termen ma cretinule, in dictatura? Dictatura se da jos cu forta!

Daca astia din Opozitie nu sinteti capabili sa organizati daramarea regimului, atunci dispareti de pe acum.

EXPERTUL CONTABIL 24-02-2011 - 09:23

ffff. bine, sa fie intrebat si unde sant banii BCR,.Pai pui la FINANTELE tarii un asa zis POET, mai draga,. La puscarie cu cei din guvernul PNL care au devalizat tara cu ajut. PSD din 2006-2008. Apropo: sa depuna la ANI si sefii patronatelor , ai asociatiilor, ai sindicatelor si ONG.=urile , toti sa fie controlati , ca prin firmele lor s-au scos banii din tara.VA SPUNE UN EXPERT CONTABIL.

MIHAI GEORGEVICI 24-02-2011 - 11:05

Iată ce scria marele patriot OCTAVIAN GOGA în 1916, parcă ar trăi vremurile de acum;
aviz amatorilor !

„Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei…

Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti…

Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”.

http://cid-701cb50bac60f959.profile.live.com

Octavian Goga, în 1916!!!

Sursa: MCP Press Agency, MARIN VOICAN GHIOROIU

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult