Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Vrei vacanţă în siguranţă?

Vrei vacanţă în siguranţă?

scris de M.A.
4 afisari

Ministerul Administraţiei şi Internelor lansează site-ul www.infolitoral.mai.gov.ro, în cadrul campaniei de informare „Vacanţă în siguranţă”, acţiune care are ca scop prevenirea faptelor antisociale pe Litoral, în perioada estivală.

Vacanta in siguranta

Portalul va oferi informaţii utile pentru cei care se află în staţiunile de pe malul Mării Negre, precum şi detalii despre misiunile pe care lucrătorii MAI le desfăşoară pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă pe timpul sezonului estival 2011.

Accesând această pagină, cetăţenii pot afla numerele de telefon la care pot suna în situaţii de urgenţă, datele de contact ale unităţilor de poliţie din staţiunile de pe litoral, precum şi informaţii referitoare la atribuţiile şi acţiunile lucrătorilor MAI aflaţi în misiuni pe litoralul românesc, în această perioadă.

În acelaşi timp, site-ul se constituie în sursă de informare a turiştilor cu privire la măsurile pentru prevenirea faptelor antisociale.

www.infolitoral.mai.gov.ro oferă turiştilor prezenţi pe litoral recomandări pentru evitarea situaţiilor neplăcute ce pot apărea în timpul sejurului (furturi de bunuri din unităţile de cazare, de pe plaje, de/din autoturisme etc.), precum şi informaţii despre modul în care trebuie să acţioneze în cazul în care devin victime ale unei infracţiuni.

Portalul găzduieşte şi secţiunea „Ştiri”, unde pot fi găsite informaţii actualizate referitoare la evenimentele cu impact pentru ordinea publică şi acţiunile efectivelor MAI pe litoral.

Website-ul www.infolitoral.mai.gov.ro poate fi accesat şi de pe pagina de Internet a Ministerului Administraţiei şi Internelor (www.mai.gov.ro).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult