Acasa Actualitate-InternaInvestigatii WC-ul, Onţanu şi Famiglia

WC-ul, Onţanu şi Famiglia

scris de P.C.R.
2 afisari

Consilierul local de la Sectorul 2, Silviu Măndescu, a pornit la drum cu o toaletă publică și, între timp, s-a extins până la o terasă-restaurant într-una dintre cele mai bine poziționate zone ale Capitalei: Parcul Grădina Icoanei. Deși afacerea se dezvoltă în familie, consilierul nu menționează acest lucru și în declarația de avere, așa cum prevede legea, fiind astfel pasibil de amendă din partea ANI, scrie b365.ro.

Partidul Naţional Liberal Filiala Sector 2 va depune plângere la Parchet şi la toate instituţiile statului abilitate, împotriva tuturor consilierilor care au votat pentru stabilirea unei redevenţe derizorii pentru terasa-restaurant din Parcul Grădina Icoanei, chiar dacă sunt membrii PNL, PSD, USL sau ai oricărui alt partid, se arată într-un comunicat de presă intitulat WC-ul, Onţanu şi Famiglia.

Partidul Naţional Liberal Filiala Sector 2 va face plângere inclusiv împotriva consilierului local ales pe listele PNL, consilier la care se face referire în articolele din presă. Reamintim totodată opiniei publice si locuitorilor din Sectorul 2 că pentru acţiuni lipsite de transparenţa şi orientare spre rezolvarea intereselor personale contrar intereselor cetăţenilor din Sectorul 2, consilierul local PNL a fost suspendat pe o durată de un an de zile din calitatea de membru PNL şi i-a fost retras sprijinul politic pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Sector 2 încă din data data de 3.05.2011”, se mai arată în comunicat.

Dan Cristian Popescu, preşedintele PNL sector 2, declară că va cere excluderea din partid a lui Florin Melciu în prima Delegaţie Permanentă a Filialei “deoarece consilierii aleşi trebuie să îşi exercite votul în acord cu intersele comunităţii şi nu pentru câştigarea simpatiei colegilor de consiliu sau a primarului”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult