Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Zeci de percheziţii la persoane bănuite de şantaj şi cămătărie

Zeci de percheziţii la persoane bănuite de şantaj şi cămătărie

scris de A.B.
448 Afisari

Un număr de 32 de percheziţii se desfăşoară, vineri dimineaţa, în municipiile Gheorgheni şi Topliţa, din judeţul Harghita, precum şi în judeţul Mureş, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi cămătărie, transmite Agerpres.

Potrivit IPJ Harghita, percheziţiile domiciliare sunt efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gheorgheni, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gheorgheni, iar acţiunea este în desfăşurare.

„Din cercetări s-a reţinut că, începând cu anul 2019 şi până în prezent, mai multe persoane, din municipiul Gheorgheni, ar fi acordat către diverse persoane sume de bani, cu titlu de împrumut, pentru care ar fi perceput dobânzi cuprinse între 20 şi 300 de lei pe lună. Totodată, pentru persoanele care ar fi restituit împrumutul cu întârziere sau n-ar fi avut posibilitatea să achite dobânzile, persoanele bănuite ar fi recurs la ameninţări şi şantaj”, se arată în informarea IPJ Harghita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS