Zi tristă pentru piţipoance. Garda Financiară a închis Bamboo | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Zi tristă pentru piţipoance. Garda Financiară a închis Bamboo; proces cu Barletto

Zi tristă pentru piţipoance. Garda Financiară a închis Bamboo; proces cu Barletto

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Garda financiară a dispus închiderea pentru trei luni a cluburilor Bamboo şi Barletto după ce s-au constatat nereguli de ordin fisal şi s-au aplicat mai multe amenzi.

Garda Financiara a dispus inchiderea pentru trei luni a cluburilor Bamboo si Barletto (Foto:beatfactor.ro)

Garda Financiară a anunţat luni, 5 noiembrie, că în urma unui control la trei cluburi din zona Lacul Tei a aplicat amenzi de 32.000 de lei şi a confiscat aproape 50.000 de lei, iar în cazul a două cluburi (Bamboo şi Barletto) a dispus suspendarea activităţii.Garda Financiară ar fi constatat că personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale şi lipseau înregistrările obligatorii din documentele justificative contabile. Fiscul ar fi constatat nereguli şi la un al treilea club, dar în acel caz s-au aplicat doar amenzi.

Decizia Gărzii Financiare de închidere a Clubului Barletto (fostul Turabo Society) a fost contestată în momentul controlului, dar şi în instanţă, astfel că acesta va rămâne deschis, până la finalizarea procesului. Asociatii clubului Barletto precizează, într-un comunicat de presă prezentat de mediafax, că   „În urma unui control al Gărzii financiare, s-a luat decizia închiderii clubului pe o perioadă de trei luni, însă decizia a fost contestată atât în momentul contolului, cât şi prin depunerea unei contestaţii în instanţă, astfel încât măsura nu se va aplica până la finalizarea procesului (conform OG 2/2001 Art. 32 al. 3). Clubul Barletto rămâne deschis” .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult