Acasa Actualitate-Interna Investitorii sunt nemulțumiți de plaja lărgită din Mamaia și vor să suspende contractele

Investitorii sunt nemulțumiți de plaja lărgită din Mamaia și vor să suspende contractele

scris de Misu Andrei
279 afisari

Din ce în mai multe nemulțumiri apar în stațiunea Mamaia din cauza plajelor lărgite. Un investitor spune ca a cerut Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral suspendarea contractului pentru plaja pe care a închiriat-o pe timp de un an și că și alți operatori vor să-i urmeze exemplul. Aceasta, după ce turiștii s-au plâns că apa e prea adâncă, șezlongurile sunt prea departe de mal, iar nisipul adus pe plajă nu mai este fin.

foto: facebook

Administratorul care vrea să renunțe la contractul pentru plajă spune că acest sezon estival este deja compromis, pentru că distanța de la șezlonguri până la malul mării este foarte mare, ceea ce nemulțumește turiștii.

Investitorul se plânge și de faptul că nisipul e plin de scoici, iar apa devine brusc adâncă la câțiva metri de mal – alte nemulțumiri exprimate de turiștii care au mers anul acesta în Mamaia.

El a cerut o întâlnire cu ministrul Mediului, cu reprezentanți ai Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral și ai Prefecturii Constanța. El mai spune că a vorbit și cu alți operatori de plaje din Mamaia și că și aceștia vor să ceară suspendarea contractelor pe anul acesta. Investitorii se tem că-și vor pierde clienții, în condițiile în care mulți turiști preferă să meargă la plajă în Năvodari. Reprezntanții administrației bazinale spun însă că noile sectoare de plajă nu pot fi închiriate anul acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult