Acasa Actualitate-Interna Iohannis: Banii românilor au fost risipiți de guvernele pesediste

Iohannis: Banii românilor au fost risipiți de guvernele pesediste

scris de Misu Andrei
61 afisari

Klaus Iohannis a lansat, marți, un atac la adresa parlamentarilor care nu s-au “ocupat de îngrădirea epidemiei”. Șeful statului a făcut referire la fostele guvernări PSD care au “risipit banii românilor” și care acum compromit, printr-un “comportament populist, viitorul generațiilor de români care vor veni”.

sursa presidency.ro

“Nu toți politicienii au fost de partea care se ocupă de îngrădirea epidemiei, de partea care se ocupă de români. Avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului. Contraexemplul este Parlamentul și modul în care unele partide și unii lideri au înțeles și înțeleg să folosească această nenorocire pentru câștigul lor electoral în această perioadă critică.În Parlament, fie că s-a lucrat în sistem video sau la distanță, fie că s-au adunat unii, am văzut un spectacol ciudat, sinistru, un festival deplorabil instrumentat de aceeași politicieni care și înainte de criză au avut un comportament destul de nociv și cert demagogic. Oamenii care au lăsat România fără bani.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult