Acasa Actualitate-Interna Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, la DNA pentru audieri

Ion Rădoi, preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, la DNA pentru audieri

scris de Misu Andrei
123 Afisari

Preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, a ajuns miercuri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat într-un dosar privind fapte de corupţie din perioada 2018 – 2021, potrivit unor surse judiciare. Procurorii DNA au efectuat în cursul zilei mai multe percheziții la sediul USL Metrou, dar și la reședința lui Rădoi.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că percheziţii au avut loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, la Primăria Sectorului 3 şi a Sectorului 5, dar şi la locuinţa lui Ion Rădoi.

DNA a anunţat, miercuri dimineaţă, într-un comunicat transmis AGERPRES, că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021.

„Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituţii publice”, se menţiona în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult