Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis a convocat ședință CSAT pentru a discuta situația din Afganistan

Klaus Iohannis a convocat ședință CSAT pentru a discuta situația din Afganistan

scris de Misu Andrei
76 afisari

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe 25 august, a anunțat marți Administația Prezidențială. În cadrul ședinței se va discuta situația din Afganistan.

Foto: Administrația Prezidențială

Ședința CSAT va avea loc miercurea viitoare, pe 25 august, la Palatul Cotroceni, potrivit comunicatului.

„Pe ordinea de zi a ședinței este inclusă tematica referitoare la situația de securitate din Afganistan și implicațiile acesteia pentru România”, se arată în comunicatul Președinției.

O parte dintre românii blocaţi în Afganistan au reuşit să plece cu avioane militare străine luni noapte. Unii au ajuns deja în Dubai. Ministerul Afacerilor Externe a informat că 16 români au putut pleca în urma negocierilor cu aliații și că în Afganistan mai sunt 27 de cetățeni români.

La Kabul, marți dimineață au fost reluate zborurile pe aeroportul din nordul orașului, pentru evacuarea personalului diplomatic și a civililor.

1 comentariu

?????? 19-08-2021 - 22:55

@ Sunteți de părere că medicii fumători care contribuie la afectarea ,,imunității de turmă” , în condițiile pandemiei COVID, ar fi de sancționat cu restrângerea dreptului la liberă practică, specialiștii susținând anterior că fumatul contribuie la scăderea imunității prin oxigenarea deficitară a organismului, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult