Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis: Atrag atenția, virusul este încă în societate

Klaus Iohannis: Atrag atenția, virusul este încă în societate

scris de Misu Andrei
65 afisari

Președintele Klaus Iohannis a ținut, miercuri, în cadrul unei declarații susținute la Palatul Cotroceni, să lanseze un avertisment către populație, după noile măsuri de relaxare în contextul pandemiei de Covid-19. „Atrag atenția: Virusul este încă în societate”, a spus șeful statului. 

sursa presidency.ro

„Am luat măsuri de relaxare și vom lua în continuare. Atrag atenția: virusul este încă în societate. Încercăm să relaxăm cât mai mult aceste măsuri de restricții însă e clar că acum răspunderea revine fiecărui român. Distanțarea, purtarea măștii, spălarea mâinilor, rămân importante pentru a nu pierde acum controlul asupra acestei epidemii”, a declarat președintele Iohannis.

Este prima declarație făcută de șeful statului după scandalul generat în weekend de apariția în spațiul public a unei controversate fotografii în care apăreau premierul și câțiva miniștri, într-un birou din Guvern, fără măști de protecție și respectarea distanței sociale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult