Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis: Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare

Klaus Iohannis: Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare

scris de Misu Andrei
77 Afisari

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că investitorii elveţieni trebuie încurajaţi să vină în România într-un număr cât mai mare şi a transmis că „chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare”.

Președintele Klaus Iohannis:. Foto: Administrația Prezidențială

„Aspectele economice au constituit o parte semnificativă din dialogul pe care l-am avut cu domnul preşedinte (al Elveţiei, Guy Parmelin – n.r). Avem investiţii foarte importante şi de mare succes, investiţii elveţiene în România, şi acest trend va continua. Este clar că pentru a avea succes în continuare în această relaţie trebuie să încurajăm mai mulţi investitori.

Pot să vă spun că planifică domnia sa pentru anul viitor o delegaţie cu profil economic, pe care domnia sa o va conduce în România, pentru a explora alte şi alte oportunităţi pentru colaborare şi pentru firmele elveţiene şi l-am încurajat mult pe domnul preşedinte să organizeze această delegaţie. Vor avea tot sprijinul meu şi al colegilor mei pentru a găsi cele mai bune căi de promovare, iar chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare.

Avem un Guvern care merge mai departe. Chiar domnul ministru de Externe este alături de mine. Cei doi miniştrii de Externe au avut o discuţie foarte bună. Din acest punct de vedere, nicio îngrijorare”, a spus şeful statului, în conferinţa comună de presă cu omologul elveţian, Guy Parmelin.

Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, joi, o vizită oficială în Confederaţia Elveţiană, la invitaţia omologului elveţian, transmite Agerpres.

1 comentariu

stefan 10-09-2021 - 23:26

Parerea mea este ca mai bine Guvernul sa nu faca nimic decat sa dea Legi absurde, fara finalitate juridica! Nu este Guvern dar 137 de afgani au aterizat in Romania,.Parlamentul este in stand by dar 137 de afgani au aterizat in Romania. IohanNix NU ARE NIMIC DE SPUS PANA NU VORBESTE CU MUTTI ( frau Merkel Angela DDR und Germany)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult