Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis: Măsurile luate de Guvern dau rezultate

Klaus Iohannis: Măsurile luate de Guvern dau rezultate

scris de Misu Andrei
82 afisari

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, de la Palatul Cotroceni, în cadrul videoconferinței cu prefecții și întâlnirii cu premierul și membri ai Guvernului, că măsurile impuse de Guvern acum câteva săptămâni pentru a gestiona pandemia dau primele rezultate.

“Deja putem să observăm că măsurile luate de Guvern acum câteva săptămâni, măsuri care la momentul respectiv au dus la dezbateri de tot felul, vedem că dau primele rezultate.

Cu siguranță că ați observat că acum 3-4 săptămâni, numărul de cazuri creștea de la săptămână la săptămână foarte mult și acum suntem în a treia săptămână în care numărul de cazuri maxim se situează în zona de 10.000 și sunt multe zile în care numărul de noi infectări este sensibil sub 10.000.

Nu putem să spunem încă, din păcate, că am reușit să îngrădim pandemia, dar avem primele confirmări că măsurile care s-au luat acum câteva săptămâni bune au dat rezultate.

Din păcate, aceste rezultate, chiar dacă există și arată că măsurile pe care le luăm au fost bine gândite, nu au fost suficiente, pentru că vedem la Terapie Intensivă numărul de persoane crește. Din nefericire, în fiecare zi avem un număr important de decese, mult prea mulți români mor de această boală și atunci evident că s-a impus un nou set de măsuri restrictive”, a afirmat președintele.

2 comentarii

Petrutoma Stein 12-11-2020 - 18:52

Asemenea lui Adoilf Hitler care statea ca un sobolan in adapostul subteran si care zilnic vedea rezultatele MARETE ….

Contra 14-11-2020 - 14:17

De unde stiti ce facea Hitler cu adevarat?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult