Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă

Klaus Iohannis: Se impune prelungirea stării de alertă

scris de Misu Andrei
64 afisari

Președintele Klaus Iohannis a declarat că se impune prelungirea stării de alertă, dar că măsurile restrictive vor fi mai puține decât sunt acum în vigoare.

sursa presidency.ro

 

„Având în vedere că nu avem o scădere semnificativă a numărului de îmbolnăviri, avem în continuare în jur de 150 de persoane la ATI, și ultimul weekend de relaxare, suntem în continuare precauți. Se impune prelungirea stării de alertă.

Vor fi mai puține restricții propuse, va fi un pic mai simplu, dar nu se poate continua fără a avea acest instrument – stare de alertă. Sunt măsuri care obligatoriu trebuie continuate aproape cu caracter permanent – distanțarea socială, portul măștii în interior, măsurile de igienă, evitarea aglomerărilor mari, acestea vor rămâne. Măsurile restrictive vor fi mai puține decât sunt acum în vigoare”, a declarat Klaus Iohannis.

1 comentariu

SabinA 10-06-2020 - 08:22

Romania a fost aparte fata de toate tarile din Europa prin faptul ca a impus CANTINA INSTITUTIONALIZATA, loc de infectare in masa, locul unde s-au intalnit toti romanii veniti in tara din Zonele Rosii. Astfel decedati afara 114, in Romania 1400 !!! Si asta doar ca PNL sa-si onoreze sustinatorii, patroni de hoteluri si restaurante, ”marea industrie HoReCa” care de ani-de-zile raporteaza ANAF pierderi sau profituri la limita…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult