Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis, ședință la Cotroceni pentru relaxarea măsurilor anti-Covid

Klaus Iohannis, ședință la Cotroceni pentru relaxarea măsurilor anti-Covid

scris de Misu Andrei
57 afisari

Președintele Klaus Iohannis are joi, de la ora 16:00, o ședință de lucru, la Palatul Cotroceni, la care participă premierul și mai mulți miniștri din Cabinet. De asemenea, la ședința va participa și șeful DSU, dar și dr. Adriana Pistol, de la INSP. În cadrul ședinței vor fi analizate propunerile de relaxare a măsurilor anti-pandemice.

Foto: Administrația Prezidențială

„Ședință de lucru cu Prim-ministrul României și membri ai Guvernului. La ședință vor participa Prim-ministrul României, Florin Cîțu, Viceprim-ministrul Dan Barna, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, și Directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.”, transmite Administrația Prezidențială.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că sunt mai multe propuneri care vor fi discutate. În mare, ele se referă la organizarea de evenimente private și publice cu participarea persoanelor vaccinate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult