Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis va avea o ședință privind campania de vaccinare anti-Covid, de la ora 14:00

Klaus Iohannis va avea o ședință privind campania de vaccinare anti-Covid, de la ora 14:00

scris de Misu Andrei
87 afisari

Președintele Klaus Iohannis va avea, luni, de la ora 14:00, o ședință pe tema campaniei de vaccinare anti-Covid-19 la care vor participa ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

“Ședință cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 23 noiembrie a.c., ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o ședință cu tema Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională, la care vor participa Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru”, arată un comunicat emis de Administrația Prezidențială.

Şeful statului a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute întâlnirea de la Cotroceni.

„În chestiunea vaccinării, campania de vaccinare trebuie să fie un succes şi ca atare, după părerea mea, campania de vaccinare este o chestiune de securitate naţională. Pentru asta am convocat o şedinţă pentru luni, la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne şi al Sănătăţii şi vom clarifica toate aspectele care ţin de campania de vaccinare ca şi chestiune de securitate naţională”, a spus Iohannis.

Executivul a aprobat, în ultima şedinţă, la propunerea Ministerului Sănătăţii, Memorandumul referitor la înfiinţarea Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Activităţile Comitetului vor fi desfăşurate de reprezentanţi ai instituţiilor implicate din cadrul Ministerului Sănătăţii şi instituţiilor din subordinea, în coordonarea şi sub autoritatea MS, cu rol în sănătatea publică (INSP, ANMDMR), Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, precum şi reprezentanţi ai Colegiului Medicilor din România şi organizaţiilor profesionale de profil, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS