Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis: Vestea tristă e că nu există variantă de rezervă la vaccinare

Klaus Iohannis: Vestea tristă e că nu există variantă de rezervă la vaccinare

scris de Misu Andrei
150 Afisari

Președintele Klaus Iohannis a spus, vineri, că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie, iar restricțiile și starea de alertă ar putea fi ridicate dacă va merge bine campania de vaccinare și se vor vedea rezultatele. Șeful statului a îndemnat populația să meargă să se vaccineze, subliniind că sunt asigurate suficiente doze.

„Fără vaccinare nu putem să ieșim din pandemie, asta este clar. Calea de ieșire din pandemie este vaccinarea în masă. Eu sunt implicat din capul locului în campania pro-vaccinare, voi continua, voi vizita centre de vaccinare, voi discuta cu oamenii, voi face afirmații publice precum astăzi: Dragi români, mergeți să vă vaccinați!” – a spus președintele Klaus Iohannis.

Întrebat ce variantă de rezervă există în cazul în care nu se atinge obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate, Klaus Iohannis a fost categoric: „Dragii mei, nu există variantă de rezervă. Asta este varianta tristă. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin. Ne vaccinăm, ieșim din pandemie. Dacă nu ne vaccinăm, atunci pandemia va tot continua, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni de această boală și nu cred că cineva își dorește așa ceva”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

8 comentarii

?????? 24-04-2021 - 01:29

@ Și Ceaușescu zicea despre socialism că este cea mai evoluată dintre orânduiri pe culmile progresului, ? Iohannis zice cu vaccinarea, ?

?????? 24-04-2021 - 01:39

& Ăsta, Iohannis , că s-a vaccinat, zice că nu mai poate administra fără restricții un stat care funcționează și cu nevaccinați, ?

?????? 24-04-2021 - 02:01

@S-a stabilit că vaccinarea nu este obligatorie, așa că Iohannis, Cîțu, Orban, etc., au ca atribuții de serviciu de a găsi și alte variante, ?

?????? 24-04-2021 - 02:10

& Puturosul de la Cotroceni zice că are o singură variantă, vaccinarea, ?

?????? 24-04-2021 - 02:28

@ Democrația și economia de piață. capitalismul, concurența liberă, implică , ca regulă, mai multe variante, ?

?????? 24-04-2021 - 02:45

& ,,Lenea face mintea să ruginească ” – proverb, ?

Neacsum 24-04-2021 - 09:20

Vestea trista este ca nu exista varianta la conducerea Romaniei.

?????? 24-04-2021 - 09:37

& Moment TVR ce amintește de campania guvernanților actuali despre vaccinare,
https://www.youtube.com/watch?v=UDaOdtcybik , ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult