Acasa Actualitate-Interna Klaus Iohannis vizitează primul centru de vaccinare drive-thru din București

Klaus Iohannis vizitează primul centru de vaccinare drive-thru din București

scris de Misu Andrei
102 Afisari

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează, joi, primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti, organizat în Piaţa Constituţiei.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, șeful statului va merge în Piața Constituției la ora 14,00. Vizita președintelui are loc la invitația primarului general Nicușor Dan.

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală s-a deschis joi, la ora 8.00, în Piața Constituției. Oamenii s-au așezat la coadă în mașini încă de dimineață pentru a se imuniza. Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a mers în Piața Constituției și a declarat că există suficient de multe doze pentru toți cei care vor să se vaccineze.

Centrul are patru fluxuri, iar vaccinul administrat va fi cel produs de compania Pfizer.

2 comentarii

?????? 30-04-2021 - 23:15

@ Dacă, conform teoriei sistemelor închise, legea conservării energiei, imunitatea colectivă este o cantitate fizică măsurabilă, constantă, asupra căreia se poate interveni pentru a fi repartizată, prin vaccinare, ?

?????? 02-05-2021 - 17:13

& Dacă sunteți de părere că israelienii au ales ” vițelul de aur al vaccinării” și al libertăților și nu ” tăblițele legii” cu restricțiile, care de fapt au fost impuse de Moise , ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS