Acasa Actualitate-Interna Liviu Dragnea rămâne în arest

Liviu Dragnea rămâne în arest

scris de Misu Andrei
88 afisari

Liviu Dragnea rămâne în arest preventiv, după ce magistrații instanței supreme au respins recursul în casație formulat de fostul lider PSD, în dosarul în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare.Decizia a fost luată în unanimitate de judecătorii din complet.

Recursul în casaţie a fost respins ca nefondat. În plus, Dragnea a fost obligat să achite cheltuielile de judecată de 200 de lei.Liviu Dragnea nu mai poate formula o acţiune similară. El a mai formulat anul trecut o contestaţie în anulare în care invoca alte motive şi care a fost respinsă, de asemenea.Liviu Dragnea a spus, săptămâna trecută, în fața magistraților de la instanța supremă, că a apelat la recurs în casație deoarece de opt luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar.

„Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet.

1 comentariu

M_Dan_Liviu 22-01-2020 - 11:00

Le-a marit salariul celor din sanatate ca sa devina si mai aroganti decat erau. Spagi iau tot ca inainte, cu putine exceptii. Cred ca medicii n-au votat PSD-ul, la fel cum nici studentii care au beneficiat de gratuitate la CFR. Cu pomenile electorale nu mai merge, trebuie sa faca ceva sa dezvolte tara. Sa inceapa cu prelungirea liniilor de la metrou, ca se pierde prea mult timp ca sa ajungi de la periferia Bucurestiului la locul de munca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult