Acasa Actualitate-Interna Lucian Bode, avertisment pentru cei cu certificate de vaccinare false: Toți vor merge la pușcărie!

Lucian Bode, avertisment pentru cei cu certificate de vaccinare false: Toți vor merge la pușcărie!

scris de Misu Andrei
154 afisari

Toți cei care vor mai încerca să obțină adeverințe de vaccinare sau certificate verzi false vor merge la închisoare, a avertizat, luni, ministrul interimar de interne, Lucian Bode.

Peste 800 de persoane sunt cercetate în prezent fie pentru că au folosit acte false care dovedesc vaccinarea, fie că au ajutat la emiterea acestora.

Lucian Bode îi avertizează pe cei care falsifică documente că vor fi aspru pedepsiți deoarece reprezintă un pericol pentru comunitate.

„Am văzut foarte mulți români, vorbim de sute, sunt mulți, care apelează la certificate de vaccinare false.

Avem 362 de dosare penale, 850 de persoane cercetate pentru teste PCR false, pentru certificate și adeverințe de vaccinare false. Le transmit tuturor: toți vor merge la pușcărie”, a declarat Lucian Bode.

El crede că numărul infracțiunilor va fi în scădere după apariția primelor condamnări.

„Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări”, a spus Lucian Bode.

1 comentariu

Ion 18-10-2021 - 16:32

Sa iti dea Dumnezeu puscarie la tot neamul, subinginerule! Ti s-a urcat spaga si marirea la creier…te mai caut cand o sa cazi in gunoi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS