Acasa Actualitate-Interna Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla cu cele 25 de ordonanțe de urgență

Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla cu cele 25 de ordonanțe de urgență

scris de Misu Andrei
181 afisari

Premierul interimar al României, Ludovic Orban, a anunțat, după conferința PNL din București, că cele 25 de ordonațe de urgență date de Guvern în ajunul moțiunii de cenzură și despre care liderul Pro România, Victor Ponta, a spus, miercuri, că doar şase ar avea avizele necesare, vor fi publicate în Monitorul Oficial. 

„Ordonanțele de Urgență vor fi publicate in Monitorul Oficial. Vor fi transmise către Monitorul Oficial. Știți foarte bine că au existat puncte de vedere legate de avizul Consiliului Legislativ. Noi am solicitat avizul Consiliului Legislativ, am adoptat OUG în deplină capacitate de exercițiu. Aceste OUG vor intra în dezbaterea Parlamentului imediat după publicare”, a declarat Ludovic Orban.

Guvernul Orban a adoptat, marți seara, într-o ședință ce s-a terminat spre miezul nopții, nu mai puțin de 25 de ordonanțe de urgență și 31 de hotărâri de guvern. Ulterior, Guvernul a fost demis, miercuri, prin moțiune de cenzură, cu 261 de voturi „pentru”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult