Acasa Actualitate-Interna Ludovic Orban: Avem un număr de locuri aproape dublu față de numărul persoanelor internate la ATI

Ludovic Orban: Avem un număr de locuri aproape dublu față de numărul persoanelor internate la ATI

scris de Misu Andrei
35 afisari

Prmierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a discutat cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, să crească capacitatea locurilor la ATI pentru pacienții COVID, după ce, miercuri, spitalele COVID din București au rămas fără locuri libere pentru pacienți.

„Am discutat cu ministrul Tătaru să creștem capacitatea. Avem o posibilitate de creștere la Matei Balș, avem pobilitatea de a transforma din nou în spital COVID, un spital cum este cel care a funcționat ca spital COVID și nu am înțeles de ce a fost scos din dispozitiv, cum e spitalul Colentina.

Nu înțeleg de ce nu e pusă în funcțiune secția ATI de la spitalul Witting. Trebuie puse în funcțiune toate aparatele. Acolo e o investiție majoră și nu înțeleg sincer de ce nu funcționează. Mă voi interesa personal. Avem și tiruri pe care putem să le disponibilizăm. Numărul de locuri pe care le avem este aproape dublu față de numărul persoanelor internate în secțiile ATI. Numărul de cazuri nu ține cont de distriutia geografică a numărului de locuri ATI”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult