Acasa Actualitate-Interna Ludovic Orban, despre profesorii care refuză să predea online: Vom lua măsuri legale

Ludovic Orban, despre profesorii care refuză să predea online: Vom lua măsuri legale

scris de Misu Andrei
143 Afisari

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că se vor lua măsuri legale dacă sunt profesori care refuză să predea online. El a subliniat că nu își „imaginează” că un cadru didactic poate să refuze să intre online la ore. Ludovic Orban a fost întrebat ce se întâmplă în situațiile în care cadrele didactice refuză să predea online copiilor.

„Nu pot să îmi imaginez că un profesor poate să refuze să predea copiilor. Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la legea educației, vom face. Nu trebuie să judecăm dascălii pentru câteva cazuri individuale. Unde sun, vom lua măsuri legale. Dar, majoritatea se adaptează și își fac datoria”, a declarat Orban.

În ceea ce privește perioada alegerilor, în care orele se vor susține online acolo unde sunt secții de votare în școli, premierul a declarat că ministrul Educației Monica Anisie  a avut o serie de consultări cu reprezentanții asociațiilor comunelor, orașelor, municipiilor și celor județene, pentru a analiza cum se vor desfășura atunci cursurile.

Nu se vor suspenda cursurile, ci se vor desfășura online, a subliniat prim-ministrul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS