Acasa Actualitate-Interna Ludovic Orban, despre reluarea slujbelor din biserici

Ludovic Orban, despre reluarea slujbelor din biserici

scris de Misu Andrei
80 afisari

Ludovic Orban a vorbit despre reluarea activităților în biserici și în ce condiții ar putea merge cetățenii la lăcașurile de cult. Premierul a spus că încă se face o evaluare a riscului epidemiologic în ceea ce privește slujbele, dar cel mai probabil acestea vor avea loc în aer liber.

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, referitor la posibilitatea redeschiderii bisericilor, odată cu relaxarea restricțiilor, după 15 mai, că cel mai probabil oficierea slujbelor se va face în aer liber, cu respectarea măsurile sanitare, respectiv cu necesitatea purtării măștilor.

Ludovic Orban, prim-ministrul României: „Suntem în curs de evaluare pentru fiecare restricție pe care am impus-o, și aferent a fiecărei măsuri de relaxare a restricțiilor. Se face o evaluare a riscului epidemiologic, evaluare care se face în baza a patru criterii principale.

În funcție de aceste evaluări luăm deciziile când se vor deschide activitățile. Deschiderea se va face gradual, relaxarea măsurilor de restricție va fi graduală, vom aștepta două săptămâni, practic vor fi etape de câte două săptămâni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult