Acasa Actualitate-Interna Ludovic Orban i-a convocat pe Arafat, Tătaru și Vela

Ludovic Orban i-a convocat pe Arafat, Tătaru și Vela

scris de Misu Andrei
61 afisari

Premierul Ludovic Orban se întrunește marți, în ședintă cu Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul de Interne, Marcel Vela și cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. 

Întâlnirea este programată să aibă loc la ora 16:00, la Palatul Victoria, anunță biroul de presă al Executivului. Reprezentanții Guvernului nu au furnizat detalii cu privire la temele de discuție.

Update 13:20. La această ora are loc o altă întrunire a Comitetului Municipal la care ar urma să se decidă eventuale noi restricții în Capitală, după ce rata de infectare din ultimele 14 zile a depășit 3,11 la mia de locuitori. Bucureștiul ar putea intra în scenariul roșu, potrivit datelor venite de la Institutul Național de Sănătate Publică privind incidența cumulată a cazurilor de coronavirus. În Capitală, în ultimele șapte zile au fost înregistrate 3.561 de cazuri de COVID-19 și 398 de decese. În total, de la izbucnirea pandemiei, în București au fost depistate 22.950 de cazuri.

Klaus Iohannis, conferință de presă marți, la ora 19:00

Și Administrația Prezidențială anunță marți, la ora 19:00, o conferință de presă susținută la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să fie prezent, miercuri, 14 octombrie, la Magdeburg, Germania, unde va primi premiul ”Otto cel Mare” pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, ceremonia de decernare a premiului va avea loc la Domul din Magdeburg (Catedrala Sfinţilor Mauritius şi Katharina), loc simbolic, cu semnificaţie deosebită pentru istoria Europei, care adăposteşte de peste 1.000 de ani mormântul lui Otto I, împărat al Sfântului Imperiu Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult