Acasa Actualitate-Interna Marcel Ciolacu: Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?

Marcel Ciolacu: Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?

scris de Misu Andrei
170 Afisari

Marcel Ciolacu a lăudat medicii și asistentele de la „Matei Balș” pentru felul în care au reacționat și le transmite condoleanțe rudelor celor care și-au pierdut viața. El acuză însă guvernul că nu a făcut nimic în nurma tragediei de la Piatra Neamț.Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis un mesaj după incendiul de la spitalul „Matei Balș”, în care acuză guvernul că „nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete”.

foto facebook PSD

„Transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la ”Matei Balș” și recuperare grabnică celor răniți.

Curajul și pregătirea medicilor, asistentelor și personalului medical care au acționat excepțional într-o situație limită a făcut ca multe vieți să fie salvate.

Cu toate acestea, este șocant, sfâșietor și revoltător să vedem că dincolo de împărțirea funcțiilor, pasarea continuă a responsabilității și lupta politică, acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete.

Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamț în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Județean Târgu Mureș, secția ATI, în 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iași pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiș pe 5 ianuarie și acum ”Matei Balș” în 29 ianuarie. În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Doar acțiuni de fațadă, de imagine. Vom continua să numărăm morții până când autoritățile nu vor înțelege că trebuie să își asume responsabilitatea și să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult